Uw zakelijk evenement bij Lara Party Centrum?

Het zakelijke met het aangename combineren. Bij Lara Party Centrum krijgt u het beste van beide.

Of zoek naar een locatie voor uw bedrijfsfeest, relatie-event, congres, (product)presentatie, teambuilding-dag, personeelsdag, vergadering of cursus? Lara Party Centrum heeft alles in huis om uw zakelijk evenement tot een succes te maken; sfeervolle zalen, een goede keuken, een professioneel team, diverse (thema)activiteiten, een eigen parkeergelegenheid met 300 plaatsen. Organiseer dit jaar uw evenement bij Lara Party Centrum! Voor 20 tot 1100 personen.

Dé perfecte locatie in Gelderland voor uw bedrijfsfeest

Vertelt u ons wat u wilt organiseren, wanneer u wilt komen en met hoeveel personen. Wellicht heeft u zelf al ideeën... laat het ons weten. Een combinatie van culinaire verzorging, stijlvolle inrichting en passend entertainment. In overleg met u stellen wij uw evenement op maat samen, naar eigen ideeën, wensen en budget in te vullen. Op deze manier komt u later niet voor verrassingen te staan.

Voor iedere receptie het juiste recept

Een (afscheids)receptie in kleine kring of een grootschalige jubileumreceptie? Lara Party Centrum biedt voor iedere receptie het juiste recept. Of u nu gaat om een eenvoudig borrelgarnituur of een uitgebreid exquise diner na afloop; alle culinaire verzoeken worden probleemloos en kwalitatief hoogwaardig gehonoreerd. Ook voor de invulling van entertainment, als aanvulling op uw feest of bijeenkomst, kan een beroep worden gedaan op onze jarenlange ervaring en contacten in de entertainmentbranche; van kinderattracties tot muzikale omlijsting.